Meteen naar de inhoud

Over mij

Passie voor Beelden

Sinds jaar en dag ben ik bezig met het vastleggen van beelden in tekenen, etsen, schilderen. En werd ik ook gegrepen door het maken van beelden met mijn camera. Na mijn opleiding bij de School voor Fotografie in Utrecht, ben ik als professioneel fotograaf begonnen. Door mijn achtergrond als Creatief Therapeut, Trainer en Maatschappelijk Werker komen mens en beeld voor mij als vanzelfsprekend samen.

Passie voor Mensen

In mijn fotografie en in mijn contact met mensen streef ik naar puurheid en vind ik het fantastisch om personen te portretteren. In de privésfeer of in het bedrijf. De uitdaging en het plezier liggen voor mij in het vastleggen van wie jij bent of wat je wilt uitstralen met je bedrijf. Om dit te bereiken kijken we samen naar je wensen en zie ik het als mijn taak een sfeer te creëren waarin de puurheid en schoonheid van ieder persoon naar voren komt.

Ik sta voor :

• Professionaliteit
• Persoonlijke benadering
• Ontspannen sfeer
• Laten zien wie je bent
• Product en bedrijf tot zijn recht laten komen

Als je nieuwsgierig bent geworden naar mijn werk en werkwijze neem gerust contact met me op. Ik vind het leuk om een afspraak te maken en in gesprek te gaan over jouw fotografiewensen voor je bedrijf of voor privé.

Monique Westendorp
06-44954974
info@fotomoque.nl

Foto Moque, Hoogland

Studio:
Nieuweweg 4
3811EW Amersfoort

0644954974

info@fotomoque.nl

Algemene voorwaarden

KVK 64950573

BTW NL181713202B01